За нас „Таткова градина”

Децата са нашето най-голямо богатство и заслужават най-добро.

Децата са нашето най-голямо богатство и заслужават най-добро. Създавайки детска ясла и градина „Таткова градина” ние сбъднахме и заживяхме с една мечта, част от нея е и основната ни цел – да създадем едно наистина щастливо и спокойно кътче за нашите деца.
Създадена с любов и внимание, детската градина е разположена в уютна триетажна къща сред красивата природа в полите на Витоша сред кристален въздух и зеленина далече от шума и напрегнатия градски живот. Внимание, любов и старание са трите ключови думи в ежедневието ни, защото знаем, че няма по важно за един родител от здравето и спокойствието на детето му.
Дворът на детската градина е богато озеленен с обособени площадки за игра, а изграждаме и зоокът и зеленчукова градина. При нас вашите деца могат да изучават математика, български език, природен свят, социален свят, музика, изобразително изкуство, игрова култура.

Сградата е съобразена с нормативните изисквания за организиране и провеждане на възпитателно – образователния процес:
– функционални занимални;
– самостоятелни спални;
– санитарните възли са обзаведени с детски тоалетни чинии, гърнета, мивки и ванички за измиване, по всички стандарти за качество и сигурност;
– медицински кабинет за сутрешен филтър с изолатор за болни или неразположени деца;
– собствен физкултурен салон;
– арт ателие.
Богато озеленен двор на площ от 800м2, където децата могат да тичат и играят на воля.
Детската градина осигурява висока степен на индивидуализация по време на обученията и игрите.
Работим целогодишно от 8,00 до 19,00 часа в малки групи според възрастта на децата. Ние се грижим за деца на възраст от 1,5 до 6год. както целодневно, така и полудневно в зависимост от желанието на родителите.
В детската градина залагаме и на пълноценно и здравословно хранене четири пъти на ден, а медицинското лице ежедневно ще съблюдава здравословното състояние на децата.
В помощ на родителя:
– Организиран транспорт;
– Грижа за детето у дома от специаялист при леки здравословни неразположения;
– Гледане на детето в детската градина до 21,00часа при предварителна заявка от страна на родителя.

С помощта на „Таткова градина“ Вашите деца ще растат и развиват своите таланти сред природа, спокойствие и безупречни грижи.

Като допълнителна педагогическа услуга в детската градина са занимания по: